Gods kracht voor het heden
Terwijl het boek Handelingen een duidelijke werking van God liet zien, had Jan Dalm als kind het gemis van deze zichtbare werking van God in de wereldgeschiedenis. Dit teleurstellende gemis kon de verwachting van een duidelijk aanwezige God echter niet doven. In 2005 werd zijn verwachting beloond toen zijn vrouw Willemien op bovennatuurlijke wijze compleet genezen werd van de negatieve gevolgen van chemotherapie en bestraling. God bleek inderdaad zijn beloften van hedendaags herstel en genezing na te komen. Jezus is realiteit. Ook vandaag. Ook in de geschiedenis die wij schrijven.

Beschikbaar
Voor Jan en Willemien Dalm is één ding heel duidelijk: als God beweegt in deze generatie, dan willen ze niet als toeschouwer aan de zijlijn staan. Graag zijn ze beschikbaar om door God gebruikt te worden. Daarom hebben ze in 2009 ook gehoor gegeven aan de roeping om een gemeente te stichten in Almkerk, de plaats waar zij sinds 2004 wonen. Jan en Willemien hebben drie zoons.

Dienen
Hun vriendelijke en gastvrije karakter wordt geproefd in de hele gemeente. Gecombineerd met de bewogenheid om mensen te leiden naar de Helper maakt dit dat veel mensen bij Focus op God een huis gevonden hebben waar ruimte is om geestelijk te groeien, zich te ontplooien en tot bloei te komen.

Ze ontmoeten je graag tijdens één van onze samenkomsten.