Nog geen reacties

Lid worden van Focus op God?

Overweeg je om lid te worden van Focus op God of ben je geïnteresseerd in de gemeente? Meld je dan aan voor het volgen van het kennismakingstraject. Dit traject bestaat uit twee delen. Het eerste deel betreft het volgen van de module ‘Fundamenten van het Koninkrijk’ van Life CollegeHet tweede deel bestaat uit het volgen van twee introductieavonden. Daarbij nemen we je mee in de volgende onderwerpen:

Life College – Fundamenten van het Koninkrijk:

– Evangelie van Genade
– Dopen
– Gemeente zijn
– Op Jezus lijken
– Heilige Geest, gaven en bedieningen en bevrijding

Introductieavonden:

– Missie, visie en kernwaarden van de gemeente
– Leiderschap en organisatie van de gemeente
– Wat betekent het om lid te zijn van onze gemeente

Tijdens dit traject leren wij je graag beter kennen en maak je onder andere kennis met het leiderschap en met de wijze waarop Focus op God is georganiseerd.

Praktische gegevens

De module ‘Fundamenten van het Koninkrijk’ bestaat in totaal uit vijf avonden en één zaterdag. De introductie bestaat daarnaast uit twee donderdagavonden.

Start: Maandagavond 28 september om 19:30 uur

Life College – Fundamenten van het Koninkrijk: Maandagavond 28 september, 5 oktober, 12 oktober, 26 oktober, vrijdagavond 30 oktober en zaterdag (overdag) 31 oktober.

Introductieavonden: Donderdagavond 22 oktober en 12 november

Tijden: Avonden 19:45 – 22:00 uur (uitgezonderd de startavond, die begint om 19:30 uur); zaterdag 10:00- 17:00 uur (lunch inbegrepen)

Locatie Focus op God College: Provincialeweg Noord 62, Almkerk

Locatie Introductieavonden: Brugstraat 22, Giessen

Aanmelden en vragen

Heb je vragen of wil je jezelf opgeven voor deze avonden? Laat dit dan weten aan Tessa van Olst en mail even naar tessavanolst@hotmail.com. Na dit traject gevolgd te hebben kun je een definitieve beslissing nemen om lid te worden van Focus op God. Wij zien er enorm naar uit je op deze avonden te verwelkomen!