Lighthouse

Het jongerenwerk van Focus op God heet ‘Lighthouse’, en bestaat uit twee verschillende groepen met verschillende activiteiten: Lighthouse Teens voor de tieners en Lighthouse+ voor de ‘oudere’ jeugd. Ook organiseren we regelmatig Lighthouse FUN activiteiten.

Alle activiteiten van Lighthouse organiseren we voor alle jongeren. Je hoeft niet bij een kerk te horen! Dat is goed nieuws. Je bent dus van harte welkom! Kijk voor de geplande Lighthouse activiteiten op de agenda. Wil je via social media op de hoogte worden gehouden
van Lighthouse events? Dan kan ook! Like dan even de Facebookpagina Lighthouse Almkerk.

Lighthouse Teens (10-16 jaar)
Dit is de tienergroep van Lighthouse. Eén keer in de maand is er op vrijdagavond een Teens avond.
Op deze avonden is er ruimte om te connecten en te chillen maar ook groeien in je relatie met God staat centraal.

Lighthouse+ (16-25)
Dit zijn de verdiepingsavonden voor de oudere leeftijdsgroep. De nadruk ligt sterk op het worden van een discipel van Jezus Christus en dus ook op je groei in je relatie met God.

25+ avonden
De 25+ avonden zijn laagdrempelig. De avond begint met een heerlijke maaltijd, iedereen neemt iets lekkers mee en dat word met elkaar opgegeten. Tijdens de maaltijd is er voldoende tijd om te connecten en aan relatie te bouwen. Na het eten word er een stukje uit de Bijbel gelezen of er is iemand die iets persoonlijks deelt uit zijn of haar leven. De 25+ avonden zijn één keer per maand, kijk in de agenda voor de actuele datums.

Lighthouse FUN
De naam zegt het al, dit zijn de leuke activiteiten die we als jeugd ondernemen. Kanoën, barbecueën, bowlen, voetballen, trefballen, high-tea’s, etc. Op misschien heb jij nog wel een goed idee… Deze activiteiten organiseren we gemiddeld één keer per twee maanden en zijn voor zowel voor de tieners als de oudere jeugd.