Connexion

Het jongerenwerk van Focus op God heet ‘Connexion’, en bestaat uit twee verschillende groepen met ieder hun eigen avonden: Connexion 13+ voor de tieners en Connexion 18+ voor de jong volwassenen.

De Connexion avonden organiseren we voor alle jongeren. Je hoeft niet bij een kerk te horen! Dat is goed nieuws. Je bent dus van harte welkom! Kijk voor de geplande Connexion activiteiten op de agenda. Wil je via social media op de hoogte worden gehouden
van de Connexion events? Dan kan ook! Instagram: “connexion_13_plus”     of     “connexion_jongerenbar” voor de 18+

Connexion 13+ (12-17 jaar)
Dit is de tienergroep van Connexion. Twee keer in de maand is er op vrijdagavond een Connexion 13+ avond. Dit is altijd de 1e en de 3e vrijdag van de maand in de unit achter ’t Wapen van Emmickhoven.
Op deze avonden is er ruimte om te connecten en te chillen.  Deze avonden zijn van 19:30 uur tot 23:30 uur.

Op de 1e vrijdag van de maand staat groeien in je relatie met God centraal. Het eerste deel van de avond wordt dan gevuld met wisselende activiteiten. Denk hierbij aan een film, een spreker of activiteiten, dit wordt afgesloten door nog even gezellig te chillen onder het genot van goede christelijke muziek.

Op de 3e vrijdag van de maand staat de muziek aan en kun je jezelf vermaken door te chillen, er staat een voetbaltafel, darten, etc…..

Connexion 18+ (18 jaar en ouder)
De Connexion 18+ is iedere 2e vrijdagavond van de maand en start om 20:30 uur. Deze avonden staan in het teken van elkaar ontmoeten onder het genot van een drankje en mooie muziek  in de unit achter ’t Wapen van Emmickhoven.

Connexion FUN
De naam zegt het al, dit zijn de leuke activiteiten die we als jeugd ondernemen. Kanoën, barbecueën, bowlen, voetballen, trefballen, high-tea’s, etc. Of misschien heb jij nog wel een goed idee… Deze activiteiten organiseren we een aantal keren per jaar voor de tieners als de oudere jeugd.

Voor de Connexion 13+ zijn consumptiekaarten op de avonden zelf te koop voor 5 euro per kaart, hiermee kun je verschillende consumpties afrekenen. Ook kan je contant betalen.  Drinken kost 1 euro, chips 50 cent en bittergarnituur wordt door ons verstrekt.  Is dit lastig neem dan contact met ons op.