Een stad op de berg!

U bent het licht van de wereld. Een stad die boven op een berg ligt, kan niet verborgen zijn. (Mattheüs 5:14).

Als gemeente Focus op God hebben we al negen jaar heel veel mogen betekenen in mensenlevens. De goede boodschap van redding door Jezus en van geloof, van hoop en van liefde heeft reeds veel levens positief veranderd.
En we geloven dat we nu aan begin van een nieuw seizoen staan. Een seizoen waarin we meer dan ooit, heel veel mensen mogen bereiken met de liefde van God. Een seizoen waarin God op intense wijze ervaren zal gaan worden. Een seizoen waarin Gods Geest een weg zoekt in ieder die zich daarvoor openstelt. En wij willen dit niet als toeschouwers meemaken, maar als deelnemers. Samen met anderen die hetzelfde willen bereiken. Graag willen we met andere kerken de opdracht vervullen om het licht van de wereld te zijn.

We zien meer en meer dat kerken hun plaats in de samenleving beginnen in te nemen. En dat is hoopvol. Hoop voor hen die geen hoop meer hebben. Hulp voor hen die hulp kunnen gebruiken. Ook wij zien er naar uit om onze plaats in de samenleving in te nemen. We zijn immers geroepen om een stad op de berg zijn. Om dit mogelijk te maken vragen we vandaag jouw hulp.

Bekijk het filmpje hieronder:

Op een bijzondere wijze kregen we de mogelijkheid om een pand te kopen in Almkerk, namelijk ’t Wapen van Emmickhoven:

We hebben al meer dan 90% van het bedrag bijeen dat nodig is om ‘t Wapen van Emmickhoven te kopen. Dit vinden we geweldig. Nog maar 10% te gaan! Graag nodigen we je uit om ook je ‘stoeltje’ bij te dragen. In totaal nog maar € 60.000 voor de aankoop én verbouwing van een gebouw met meer dan 200 stoelen. Dat is
€ 300 per stoel. Doe je ook mee? ’t Wapen is tenslotte voor ons allemaal. Hoeveel stoelen neem jij voor je rekening?

Ja, ik doe mee aan de sponsor-stoelenactie

Vanwege onze ANBI-status kunt u uw gift fiscaal aftrekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. Dus ontvangt u een aanzienlijk deel van uw gift weer terug.