Lighthouse

Het jongerenwerk van Focus op God heet ‘Lighthouse’, en bestaat uit twee verschillende groepen met verschillende activiteiten: Lighthouse Teens voor de tieners en Lighthouse+ voor de ‘oudere’ jeugd.
Daarnaast hebben we één keer per twee maanden op zondag een algemene Lighthouse avond in ’t Verlaat in Almkerk. Ook organiseren we regelmatig Lighthouse FUN activiteiten.

Alle activiteiten van Lighthouse organiseren we voor alle jongeren. Jongeren die niet zijn aangesloten bij de gemeente Focus op God zijn dus ook van harte welkom! Kijk voor de geplande Lighthouse activiteiten op de agenda. Wil je via social media op de hoogte worden gehouden
van Lighthouse events? Dan kan ook! Like dan even de Facebookpagina Lighthouse Almkerk.

Lighthouse Teens (12-16 jaar)
Dit is de tienergroep van Lighthouse. Eén keer in de maand is er op vrijdagavond een Teens avond.
Op deze avonden is er ruimte om te connecten en te chillen maar ook groeien in je relatie met God staat centraal.

Lighthouse+ (16-30)
Dit zijn de verdiepingsavonden voor de oudere leeftijdsgroep. De nadruk ligt sterk op het worden van een discipel van Jezus Christus en dus ook op je groei in je relatie met God. Lighthouse+ wordt om de week op zondagavond gehouden.

Lighthouse FUN
De naam zegt het al, dit zijn de leuke activiteiten die we als jeugd ondernemen. Kanoën, barbecueën, bowlen, voetballen, trefballen, high-tea’s, etc. Deze activiteiten organiseren we gemiddeld één keer per twee maanden en zijn voor zowel voor de tieners als de oudere jeugd.